Nieuwbouw woningen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Higuerón Valley van Higuerón Resort

Dit magnifieke nieuwbouwcomplex biedt zowel luxueuze appartementen als penthouses vlak aan de zee. Valley Collection van het Higuerón Resort heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 74.703 m². Het complex bestaat uit verschillende gebouwen die allemaal drie verdiepingen hoog zijn. Er komen in het totaal 224 woningen bouwen.
Er komen 141 appartementen met twee slaapkamers, 45 appartementen met drie slaapkamers en 38 penthouses met drie slaapkamers. Zoals overal bij Higuerón Resort is er veel aandacht voor de groen natuur; er worden 20.000 m² groene zones aangelegd met wandelpaden aangelegd. Ieder appartementengebouw zal een eigen overloopzwembad krijgen. Standaard krijgen alle woningen krijgen twee parkeerplaatsen en een berging. De ligging van de woningen allemaal op het zuiden of zuidwesten gericht en worden op diverse platforms op verschillende hoogtes/niveaus geplaats om zo een prachtig zeezicht te kunnen garanderen. Geniet op uw ruime terras van een adembenemend uitzicht over de Middellandse zee.
Het exterieurontwerp zal qua architectuur sterk lijken op Med One-Two van Higuerón Resort. Tecnal voor buitentimmerwerk, Zampieri voor keukens,Duravit, Kaldewai, Hansgrohe, etc.

Wijzigingen naar persoonlijke smaak zijn mogelijk zolang ze maar binnen de deadlines vallen.

Groene ontwikkeling – Breeam gecertificeerd

Binnen de ontwikkeling is veel aandacht aan ecologische duurzaamheid. De woningen Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) gecertificeerd. De garantie dat ze voldoen aan alle criteria voor efficiëntie en duurzaamheid. Zowel in de ontwerpfase als de bouw is alles gedaan om de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk te verminderen. De appartementen zijn niet afwerkt met de beste en meest duurzame materialen.

Higueron Valley - Breeam

Prijzen van Higuerón Valley

Prijzen van dit project:

  • appartementen met twee slaapkamers/circa 90 m2 – vanaf  485.000 Euro
  • driekamerappartementen/circa 120 m2 – vanaf 690.000 Euro
  • penthouses/130m2 met drie slaapkamers – vanaf 1.325.000 Euro tot 1.950.000

Prijsvariaties op basis van niveau en uitzicht. De eerste fasen staan ​​gepland voor oplevering begin 2024. Neem voor het actuele aanbod en prijzen contact met ons op.

Meer informatie ontvangen? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Meld u aan en ontvangt alle details en beschikbaarheid en prijzen over Higuerón Valley.

Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Bel Ron de Vries op +34 677 67 04 80

Totaal Higuerón aanbod

Wit u een overzicht van het totaal aanbod van Higuerón? Bezoek dan de website van Higuerón Estates >